Naša priča

Na temeljima znanja i praktičnog iskustva početkom 1992. godine definisali smo svoj poslovni san i osnovali preduzeće za poslove spoljne i unutrašnje trgovine i pružanje usluga - LABOVIĆ doo. Od tada koračamo sigurnim putem ostvarivanja zacrtanih ciljeva vođeni ambicijom, stalnim usavršavanjem i odgovornošću prema svakom klijentu. Upravo takav odnos prema poslovanju održao nas je i u manje povoljnim vremenima i ekonomskim oscilacijama. Ne samo da smo opstali, već svake godine postižemo evidentne uspehe i napredak, što je priznato i od zvaničnih institucija od kojih smo i ove godine dobili AA+ ocene.

Agencija LABOVIĆ doo zvanično se nalazi među 8% najboljih srpskih firmi gledano po rastu i razvoju , nekoliko godina u kontinuitetu po oceni renomirane bonitetne kuće iz Londona, Company Wall (2017) usled cega smo dobili visok bonitetni rejting . Članovi našeg tima takođe poseduju brojne sertifikate, nagrade i priznanja za stručnost u oblasti finansija, istrazivanja trzista i knjigovodstva.

Da smo na dobrom putu, potvrđuje nam i sve duža lista naših zadovoljnih klijenata, među kojima su i velike multinacionalne kompanije.

Sve za vaše uspešno poslovanje na jednom mestu

Osnovni postulati našeg poslovanja su zadovoljni klijenti, svetski standardi, vredan rad i konstantno profesionalno usavršavanje kako bismo svojim klijentima ponudili savremena znanja iz oblasti finansija i kvalitetnu uslugu po pristupacnim cenama. Cilj nam je da jedno preduzeće od samog nastanka može pronaći sve što mu je potrebno za uspešno poslovanje na jednom mestu. Usluge koje pružamo su:

  • Istraživanje tržišta i izrada plana
  • Knjigovodstvene usluge za različite delatnosti
  • Izrada biznis planova i planova za kreditiranje
  • Izrada reklamnih planova
  • Upravljanje rizicima u poslovanju

Unapredite svoje poslovanje

Uspešno izvozimo gotove proizvode i ekstrakte, zatim uvozimo sirovine za dalju preradu za mnoge poznate firme koje se bave proizvodnjom. Sprovodimo plaćanje prema inostranstvu putem doznaka i akreditiva, vršimo naplatu izvezene robe u svoje ime, a za račun klijenata. Imamo stručne kapacitete da uspešno zadovoljimo sve zahteve domaćih i stranih klijenata i preduzeća svih veličina, od mikropreduzeća, malih i srednjih, pa do velikih međunarodnih kompanija. I to nije sve. Kod nas pored stručnih konsultacija, uvek možete dobiti i dobronameran prijateljski savet koji će vam pomoći da razrešite neku poslovnu nedoumicu, donesete važnu odluku i unapredite svoje poslovanje.

Naš tim

Naš tim čine iskusni ljudi koji su svoja profesionalna znanja i veštine iz oblasti finansija i knjigovodstva sticali u eminentnim evropskim obrazovnim institucijama i na stotinama realizovanih projekata za velike domaće i inostrane kompanije.

Pored toga što su eksperti u svojim oblastima i poznaju aktuelne zakone i prilike na domaćem i svetskom tržištu, odlikuje ih ljubaznost, brzina i preciznost. Uvek im se možete obratiti za pitanja vezana za međunarodni uvoz i izvoz, pripremu dokumentacije, dobijanje kredita od banaka.

TOP