Dobar knjigovođa - uspešan biznis!

Ako vam je potreban knjigovođa koji zna kako da vam smanji troškove, uveća zaradu i obezbedi nesmetano poslovanje, kontaktirajte našu knjigovodstvenu agenciju. Preko dve decenije iskustva garantuje vam maksimalno kvalitetne knjigovodstvene usluge uz najpovoljnije cene. Svakodnevno pratimo propise, poznajemo u detalje sve relevantne zakone i omogućavamo vam da svoj biznis konstantno unapređujete i širite. Zahvaljujući našoj podršci bićete mirni, opušteni i sigurni pred svakom inspekcijskom kontrolom. Za klijente koji tek započinju svoj biznis, sve poslove oko osnivanja firme obavljamo potpuno BESPLATNO, kao i poslove prijave i odjave radnika. Svojim klijentima na raspolaganju smo 24 h dnevno. Ponosni smo, što nam se naši klijenti mogu obratiti u svako doba dana i noći, za bilo koju informaciju.

Knjigovođa po preporuci - savetnik od poverenja

Poslovne knjige vodimo uredno, detaljno i maksimalno profesionalno. Posvećujemo se svakom klijentu bez izuzetka. Najveći broj naših klijenata, saznao je za nas putem preporuke drugih zadovoljnih korisnika. Budite i vi jedan od njih i prepustite našem stručnom timu sve knjigovodstvene poslove vaše firme. U radu koristimo najbolje računovodstvene programe. Oni omogućavaju apsolutno pregledan, jasan i precizan bilans stanja. Time se svakom klijentu obezbeđuju kvalitetne informacije za donošenje strateških odluka u poslovanju. Naše knjigovodstvo je u potpunosti automatizovano. Komunikacija sa Poreskom upravom, bankama i drugim nadležnim organima obavlja se elektronskim putem. Pored toga, imamo razgranatu mrežu saradnika i ljudi od poverenja u svim značajnim državnim institucijama. Pored klasičnih knjigovodstvenih usluga, našim klijentima pružamo i profesionalno finansijsko, poresko i savetovanje u vezi istrazivanja trzista . Dokaz kvaliteta našeg rada su brojne nagrade i priznanja među kojima posebno izdvajamo priznanje "CompanyWall" London, Bonitetnim Rejtingom AA+ i Sertifikatom Izvrsnosti.

Knjigovodstvo za d.o.o.

Društvo sa ograničenom odgovornošću (d.o.o) je privredno društvo koje bi za uspešno obavljanje svog poslovanja trebalo da angažuje profesionalnog i pouzdanog knjigovođu. U pitanju je složen knjigovodstveni posao koji zahteva iskustvo, preciznost i dobro poznavanje delatnosti svakog klijenta. Za ovu vrstu poslovanja, obezbeđujemo vam kompletnu podršku od osnivanja preduzeća do realizacije svakog postavljenog cilja i bilansa uspeha. U okvir naše delatnosti spadaju mesečni obračuni poreza, plata, PDV-a; priprema izveštaja od strane NBS, APR-a, Poreske usprave; priprema poreskog bilansa, bilansa uspeha i stanja, vođenje registra osnovnih sredstava i sve drugo što podrazumeva najbolju i visoko profesionalnu knjigovodstvenu uslugu.

Knjigovodstvo za preduzetnike

Preduzetnici podležu jednom od dva poreska režima. U prvom slučaju reč je o paušalnom oporezivanju a u drugom o režimu vođenja poslovnih knjiga. Ukoliko se preduzetnik odluči za sistem vođenja poslovnih knjiga, to može biti režim prostog ili dvojnog knjigovodstva. Svaki od njih nosi svoje osobenosti koje utiču na visinu poreske obaveze pa prema tome i na zaradu preduzetničke radnje. Ukoliko želite da ostvarite maksimalnu dobit od svog preduzetničkog posla, kontaktirajte naš stručni tim. Za vas obavljamo sve knjigovodstvene poslove, pružamo kvalitetne konsultantske usluge, kao i podršku u drugim poslovima kao što su naplate potraživanja, apliciranje za preduzetničke kredite, zaključenje poslovnih ugovora i slično.

Knjigovodstvo za udruženja

Iako se udruženja građana uglavnom osnivaju radi ostvarenja nekih društveno-korisnih ciljeva a ne dobiti, ona su takođe poreski obveznici. Prema važećim zakonskim propisima, udruženje može sticati imovinu od članarine, dobrovoljnih priloga, donacija, finansijskih subvencija, ostavina, zakupnine, dividendi i na drugi zakonom dozvoljeni način. Takođe, udruženje pod uslovima propisanim zakonom, može neposredno obavljati i privrednu ili drugu delatnost kojom se stiče dobit. U tom slučaju, udruženju je potreban dobar knjigovođa koji će voditi računa o svim pojedinostima poslovanja udruženja i njegovim finansijskim i poreskim obavezama.

DODATNE USLUGE

Knjigovođa za sve

što vam treba

Bez obzira kojom delatnošću se bavite, da li ste velika kompanija ili početnik u svom poslu, budite sigurni da angažovanjem naše knjigovodstvene agencije dobijate najkvalitetniju uslugu po najpovoljnijim cenama. Pored klasičnih računovodstvenih usluga, nudimo vam:

Podrška

i pomoć prilikom donošenje svih strateških odluka u poslovanju

Nadzor

Konstantan nadzor poslovanja firme i blagovremeno ukazivanje na sve eventualne propuste i probleme

Obračuni

Primena najpovoljnijih rešenja za obračun poreza i doprinosa u skladu sa zakonom

Provera solventnosti

Pomoć prilikom zaključenja poslovnih ugovora i proveru solventnosti poslovnih partnera

Pomoć prilikom apliciranja

I dobijanja bankarskih kredita i pozajmica

Naplata potraživanja

Pomoć prilikom naplate potraživanja; kompenzacija, asignacija, cesija...

Mnoge pogodnosti

Najbolji odnos cene i kvaliteta i niz drugih pogodnosti

TOP