Knjigovodstvene usluge za građevinske firme

(Arhitektura)

Građevinarstvo je kompleksna proizvodna delatnost za koje je zakonodavac propisao niz odredbi i propisa koji se moraju ispoštovati. Vođenje poslovnih knjiga i obračun poreskih obaveza za firme koje se bave građevinarstvom i arhitekturom je naša specijalnost. Pozovite nas i informišite se detaljno o svim pogodnostima koje vam nudimo.

Građevinska firma može poslovati na dva načina, kao investitor i izvođač građevinskih radova, ili kao izvođač građevinskih radova za drugog investitora. Kada je građevinska firma ujedno investitor i izvođač radova, knjigovodstveno se pokrivaju svi objekti koju su predmet posla: magacin materijala i repromaterijala, gradilište i magacin gotovih proizvoda (stan, kuća, lokal). Kada je građevinska firma izvođač radova u tom slučaju ona se pojavljuje kao prodavac građevinskih usluga a ne gotovih proizvoda.

Iskustvo na poslovima na važnom projektu administrativnih poslova vezanih za izgradnju saobraćajnice - mosta na deonici Iverak Lajkovac sa SLG Co LTD, ogranak Beograd.

TOP