Naše nagrade

Stana Labović - finansijski stručnjak, konsultant, odlikovana je Medaljom Rada za dostignuća u oblasti finansija Ukazom Kancelarije Predsednika Republike. Kao direktor investicija saradjivala sa Izvršnim Kreditnim Odborom banaka za krupne investicije sa realizovanih više stotina projekata u privredi i industriji, saradnja na finansiranju opština, dugogodišnji knjigovodja, zastupnik.

Direktor Dušan Labović nagradjen je Sertifikatom Izvrsnosti od strane Company Wall London, UK. Diplomirao ekonomiju u Parizu, Francuska 1998. godine, diploma nostrifikovana u Srbiji, stručnjak za poslovnu administraciju, stručnjak radne grupe za istraživanje tržišta i izradu slajdova – saradjivao na projektu repro lanac u biznisu, iskustvo sa domaćim i inostranim kompanijama i državnim institucijama kao i u medjunarodnoj trgovini, više od dvadest pet godina rada u knjigovodstvu .

Agencija LABOVIĆ doo pruža kompletne administrativne usluge za preduzeća različitih delatnosti. Kompletna administarcija preduzeca na jednom mestu ! Na jednom mestu možete dobiti knjgovodstvene usluge, istraživanje tržišta, izradu biznis i reklamnih planova, kao i upravljanje rizicima u ekonomiji po povoljnim cenama. Od strane Company Wall London UK,našempreduzecu je dodeljen bonitetni rejting AA+ za 2017. i 2018. godinu i zvanično je svrstano u 8% najboljih firmi u Srbiji po rastu i razvoju koji beležimo više godina u kontinuitetu.

Bogato iskustvo

Na čelu našeg tima je Direktor koji je diplomirao ekonomiju u Parizu , Francuska na engleskom jeziku i naše knjigovodstvo je prilagodjeno Internacionalnim Biznisima kao i domaćoj privredi jer se kombinuju poznavanje zapadnog poslovanja sa poznavanjem domaćih propisa što je specifičnost našeg preduzeća .

Mi imamo bogato iskustvo u saradnji sa inostranim kompanijama i obezbedjujemo podršku od inicijalnog ulaganja i osnivanja preduzeća , preko obezbedjivanja dokumentacije za kredite od banaka , pa do vodjenja poslovnih knjiga za mala i srednja preduzeća.

Tim od poverenja

Takodje biramo i kolege za deo tima od poverenja . Kroz naše preduzeće je proslo više saradnika od kojih sada neki rade u drugim ustanovama , u želji da našim klijentima obezbedimo kvalitetnu i pravovremenu uslugu .Naš tim čine sertifikovani i nagrađivani eksperti iz oblasti finansija i knjigovodstvenih poslova sa preko 25 godina iskustva kao i novi radnici koji su prošli odgovarajuću obuku za izvršenje zadataka . Svoja znanja i praktične veštine sticali su u poznatim evropskim edukativnim centrima i radeći na brojnim domaćim i međunarodnim projektima. Odlikuje ih odgovornost, brzina u obavljanju zadataka, tačnost i ljubaznost uz koju pristupaju svakom klijentu. Poseduju profesionalne kapacitete kojima mogu odgovoriti na sve zahteve kako domaćih, tako i klijenata iz inostranstva. Poverite vaše finansijsko knjigovodstvo timu kojim rukovode ozbiljni i iskusni stručnjaci za tu oblast .

TOP